Застосування інформаційних технологій для пошуку людей, що знаходяться у розшуку під час воєнного та після воєнного стану - Курило, Д. А.; Kurylo, D. A. (Застосування інформаційних технологій у правоохоронній діяльності: матеріали Круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2023 р.). – Харків: ХНУВС, 2023. – С. 113-115, 2023)
Зазначено, що використання камер спостереження з функцією впізнавання обличчя - є необхідною річчю для вдосконалення ефективності розшуку людей та фіксацією правопорушень. Відзначено можливість вдосконалення таких камер з використанням штучного інтелекту.

It is noted that the use of surveillance cameras with the function of facial recognition is a necessary thing for improving the effectiveness of searching for people and recording crimes. The possibility of improving such cameras using artificial intelligence was noted.

Отмечено, что использование камер наблюдения с функцией узнавания лица является необходимой вещью для совершенствования эффективности розыска людей и фиксацией правонарушений. Определена возможность усовершенствования таких камер с использованием искусственного интеллекта.
Keywords: інформаційні технології; information technology; информационные технологии; розшук людей; search for people; розыск людей; воєнний стан; martial law; военное положение