Принцип верховенства права як базовий принцип кримінального процесу - Кочура, А. В.; Kochura, A. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7721-2955 (Форум права. - 2010. - № 4. - С. 516–521, 2010)
Розглядається сутність принципу верховенства права та забезпечення існування оптимального режиму розслідування, судового розгляду та вирішення кримінальних справ, який одночасно встановлює як захист прав та свобод особи, так і дієвість правових заходів боротьби зі злочинністю.

Are studying main point of rule of law and providing of optimal regime of investigating, court studying and solving criminal cases that establish both protecting human rights and effectiveness of legal means of combating criminality.

Рассматривается сущность принципа верховенства права и обеспечения существования оптимального режима расследования, судебного рассмотрения и разрешения уголовных дел, который одновременно устанавливает как защиту прав и свобод лица, так и действенность правовых средств по борьбе с преступностью.
Principle of Leadership of the Right as Base a Criminal Trial Principle
Принцип верховенства права как базовый принцип уголовного процесса
Кочура, А. В. Принцип верховенства права як базовий принцип кримінального процесу [Електронний ресурс] / А. В. Кочура // Форум права. – 2010. – № 4. – С. 516–521. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2010-4/10kavpkp.pdf
Кочура А. В. "Принцип верховенства права як базовий принцип кримінального процесу." Форум права 4 (2010): 516-521.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; принцип верховенства права; права та свободи особи; процесуальна форма; процесуальні гарантії; обмеження прав і свобод громадян; ограничение прав и свобод граждан; procedural guarantees; процессуальные гарантии; процессуальная форма; limitation of person’s rights and freedoms; procedural form