Організація адміністративної діяльності органів внутрішніх справ в умовах радіаційної небезпеки - Радисюк, А. М.; Radysiuk, A. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 259-263, 2002)
Розглянуто адміністративну діяльність органів внутрішніх справ як різновид державного управління внутрішніми справами, у тому числі у вигляді реалізації специфічних завдань і функцій в умовах радіаційного зараження місцевості. The administrative activity of internal affairs bodies is considered as a kind of state management of internal affairs, including in the form of realization of specific tasks and functions in the conditions of radiation contamination of the area. Рассмотрена административная деятельность органов внутренних дел как разновидность государственного управления внутренними делами, в том числе посредством реализации специфических задач и функций в условиях радиационного заражения местности.
Organization of administrative activity of internal affairs bodies in the conditions of radiation danger
Организация административной деятельности органов внутренних дел в условиях радиационной опасности
Радисюк, А. М. Організація адміністративної діяльності органів внутрішніх справ в умовах радіаційної небезпеки / А. М. Радисюк // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 259-263.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; адміністративна діяльність; административная деятельность; administrative activities; радіаційна небезпека; радиационная опасность; radiation hazard; функції; функции; functions