Як повинна діяти Державна автомобільна інспекція МВС України, щоб безпека руху на дорогах країни стала реалією життя? - Казанчук, І. Д.; Kazanchuk, I. D.; Казанчук Ірина Дмитрівна (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С. 269-277, 2008)
Розглянуто проблеми забезпечення безпеки дорожнього руху в Україні, які потребують комплексного підходу і необхідності розробки та прийняття цільової державної Програми підвищення безпеки руху. Визначені дії Державної автомобільної інспекції МВС України для забезпечення безпеки дорожнього руху в країні. Рассмотрены проблемы обеспечения безопасности дорожного движения в Украине, которые требуют комплексного подхода и необходимости разработки и принятия целевой государственной Программы повышения безопасности движения. Определены действия Государственной автомобильной инспекции МВД Украины для обеспечения безопасности дорожного движения в стране. The problems of road safety in Ukraine, which require a comprehensive approach and the need to develop and adopt a targeted State Program for improving road safety, are considered. The actions of the State Automobile Inspectorate of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine to ensure road safety in the country have been determined.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дорожньо-транспортні пригоди; дорожно-транспортные происшествия; безпека дорожнього руху; безопасность дорожного движения; Державна автомобільна інспекція; Государственная автомобильная инспекция; безпека дорожнього руху; безопасность дорожного движения; адміністративна відповідалність; административная ответственность; Кодекс про адміністративні правопорушення; Кодекс об административных правонарушениях; штрафи; штрафы; аварійність; аварийность