Світовий досвід підтримки функціонування та продуктивності підприємств під час пандемії COVID-19 - Бортник, С. М.; Bortnik, S. M.; Serhii Bortnyk (Актуальні питання діяльності суб’єктів господарювання в умовах пандемії COVID-19 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 лют. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 35-40, 2021)
У тезах доповіді розглянуто світовий досвід підтримки функціонування та продуктивності підприємств під час пандемії COVID-19.

The abstracts of the report consider the world experience of supporting the functioning and productivity of enterprises during the COVID-19 pandemic.

В тезисах доклада рассмотрен мировой опыт поддержки функционирования и производительности предприятий во время пандемии COVID-19.
Keywords: Господарське право. Business Law. Хозяйственное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; підприємницька діяльність; підприємництво; COVID-19; пандемія; кризи; ефективність діяльності; предпринимательская деятельность; entrepreneurship; пандемия; pandemic