Аналіз змін у законодавстві України щодо адміністративної відповідальності: нові виклики та перспективи розвитку - Звірянський, Г. В.; Zvirianskyi, H. V.; Бахмат, В. Г.; Bakhmat, V. H. (Актуальні проблеми адміністративно-деліктного права України : матеріали круглого столу (м. Вінниця, 30 жовт. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С 54-57, 2024)
Підкреслено, що майбутнє розвитку системи адміністративної відповідальності в Україні пов’язане з подальшим удосконаленням правових норм та їх впровадженням на практиці, що має забезпечити стабільний правопорядок та відповідність міжнародним стандартам у сфері правозастосування.

It is emphasized that the future development of the system of administrative responsibility in Ukraine is connected with the further improvement of legal norms and their implementation in practice, which should ensure a stable legal order and compliance with international standards in the field of law enforcement.

Подчеркнуто, что будущее развития системы административной ответственности в Украине связано с дальнейшим усовершенствованием правовых норм и их внедрением на практике, что должно обеспечить стабильный правопорядок и соответствие международным стандартам в сфере правоприменения.
Keywords: адміністративна відповідальність; законодавство; міжнародні стандарти; administrative responsibility; legislation; international standards; административная ответственность; законодательство; международные стандарты