Основні напрямки модернізації державного ладу в монархіях Арабського Сходу - Гришко, Л. М.; Gryshko, L. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0347-1118 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 3 (50). – С. 29-38, 2010)
Досліджено сутність модернізації державного ладу в монархіях Арабського Сходу. Встановлено її основні прояви. The essence of political system modernization in the monarchies of Arabian East is reserched. Исследована сущность модернизации государственного строя в монархиях Арабского Востока. Установлено ее основные проявления.
The main directions of modernization of the polity in the monarchies of the Arab East
Основные направления модернизации государственного строя в монархиях Арабского Востока
Гришко, Л. М. Основні напрямки модернізації державного ладу в монархіях Арабського Сходу/ Л. М. Гришко //Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 3 (50). – С. 29-38.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Арабський Схід; Арабский Восток; Arabian East; монархії; монархии; monarchy; модернізація; модернизация; modernization; державний лад; государственный строй; state system