Особливості саморегуляції осіб з різними рівнями толерантності до невизначеності - Бондаренко, Л. О.; Bondarenko, L. O.; Яценко, Ю. В.; Yatsenko, Yu. V. (Право і безпека. - 2012. - № 1 (43). - С. 301-305, 2012)
Досліджено специфіку саморегуляції осіб з різним рівнем толерантності до невизначеності. Визначено достовірні відмінності за шкалами «Оцінка результату», «Гнучкість» і «Самостійність» в осіб із високим та низьким рівнем толерантності до невизначеності.

The the specifics of self-control of people with different levels of tolerance for an ambiguity is researched. Significant differences in the scales «Evaluation», «Flexibility» and «Independence» in people with a temple and a low level of tolerance for an ambiguity are determined.

Исследована специфика саморегуляции людей с разным уровнем толерантности к неопределенности. Определены достоверные различия по шкалам «Оценка результатов», «Гибкость» и «Самостоятельность» у людей с высоким и низким уровнем толерантности к неопределенности.
The features of self-control of people with different levels of tolerance for an ambiguity
Особенности саморегуляции людей с разным уровнем толерантности к неопределенности
Бондаренко, Л. О. Особливості саморегуляції осіб з різними рівнями толерантності до невизначеності / Л. О. Бондаренко, Ю. В. Яценко // Право і безпека. - 2012. - № 1 (43). - С. 301-305.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; толерантність; толерантность; tolerance; саморегуляція; саморегуляция; self-regulation; толерантність до невизначеності; толерантность к неопределенности