Поняття режиму в адміністративному матеріальному та процесуальному праві та його значення щодо застосування адміністративних стягнень - Гарда, І. В.; Harda, I. V. (Форум права. - 2008. - № 3. – С. 97-103, 2008)
Проаналізовано загальні питання режиму реалізації адміністративних стягнень, як засобу, який сприяє досягненню мети адміністративної відповідальності та застосування адміністративних стягнень, а також забезпечує захист прав, свобод і законних інтересів особи, яка потрапила в сферу адміністративно-юрисдикційного процесу.

The common questions of a mode of realization of official penalties as the means rendering assistance to achievement of the purpose of the administrative responsibility and application of official penalties, and also provides protection of rights; freedom and legitimate interests of the person who have got in sphere administratively-jurisdictional of process are analyzed.

Проанализированы общие вопросы режима реализации административных взысканий, как средства, оказывающего содействие достижению цели административной ответственности и применения административных взысканий, а также обеспечивает защиту прав, свобод и законных интересов лица, попавшего в сферу административно-юрисдикционного процесса.
Concept of a Mode in Administrative Material and a Procedural Law and Its Value Concerning Application of Official Penalties
Понятие режима в административном материальном и процессуальном праве и его значение относительно применения административных взысканий
Гарда, І. В. Поняття режиму в адміністративному матеріальному та процесуальному праві та його значення щодо застосування адміністративних стягнень [Електронний ресурс] / І. В. Гарда // Форум права. – 2008. – № 3. – С. 97-103. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2008-3/08givzas.pdf.
Гарда І. В. "Поняття режиму в адміністративному матеріальному та процесуальному праві та його значення щодо застосування адміністративних стягнень." Форум права 3 (2008): 97-103.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративні стягнення; административные взыскания; адміністративна відповідальність; административная ответственность; administrative liability