Організаційно-правові засади взаємодії міліції з органами місцевого самоврядування у сфері підприємницької діяльності - Павліченко, В. М.; Pavlichenko, V. M. (Право і безпека. - 2012. - № 1 (43). - С. 95-99, 2012)
Виявлено основні організаційно-правові основи взаємодії міліції та органів місцевого самоврядування у сфері підприємницької діяльності.

The main organizational and legal bases of interaction of militia and local authorities in the sphere of business activity are revealed.

Выявлены основные организационно-правовые основы взаимодействия милиции и органов местного самоуправления в сфере предпринимательской деятельности.
Organizational and legal bases of interaction of militia and local governments in the sphere of business activity
Keywords: організаційно-правові засади; organizational and legal principles; организационно-правовые основы; міліція; police; милиция; органи місцевого самоврядування; local governments; органы местного самоуправления; взаємодія; interaction; взаимодействие; підприємницька діяльність; entrepreneurship; предпринимательская деятельность