Поняття, сутність та особливості адміністративного процесу в сучасних умовах - Шильник, В. Ю.; Shylnyk, V. Yu. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 21, ч.1. - С. 135-140, 2003)
Розглянуто поняття, сутність та особливості адміністративного процесу в сучасних умовах. Адміністративний процес є юридичною діяльністю органів державного управління по вирішенню індивідуально-конкретних справ, яка здійснюється в межах правових відносин, що виникають у процесі цієї діяльності. Рассмотрены понятие, сущность и особенности административного процесса в современных условиях. Административный процесс является юридической деятельностью органов государственного управления по решению индивидуально-конкретных дел, которая осуществляется в рамках правовых отношений, возникающих в процессе этой деятельности. The concept, essence and features of the administrative process in modern conditions are considered. The administrative process is a legal activity of government bodies to solve individually specific cases, which is carried out in the framework of legal relations arising in the process of this activity.
Шильник, В. Ю. Поняття, сутність та особливості адміністративного процесу в сучасних умовах / В. Ю. Шильник // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 21, ч.1. - С. 135-140
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; юридична діяльність; юридическая деятельность; legal activity; сукупність послідовних дій; совокупность последовательных действий; set of sequential actions