Юридичні гарантії діяльності Національної гвардії України - Горбач, Д. О.; Horbach, D. O. (Митна справа. – 2015. - № 5(101). - С. 75-82, 2015)
В статті досліджується поняття «гарантії діяльності», спираючись на здобутки фахівців в галузі теорії держави та права, конституційного та трудового права України. Автором запропоновано власне визначення юридичних гарантій діяльності Національної гвардії України, їх ознак та видів, серед яких виділено загальні гарантії, гарантії, що пов’язані із проходженням служби, гарантії захисту, соціально-економічні гарантії.

The article examines the concept of «guarantee of activity» based on the achievements of professionals in the field of theory of law, constitutional and labor law of Ukraine. The author suggests his own definition of the legal guarantees of the National Guard of Ukraine, their features and kinds, among which are the general guarantees, guarantees related to military service, guarantees of protection, social and economic guarantees.

В статье исследуется понятие «гарантии деятельности» опираясь на достижения специалистов в области теории государства и права, конституционного и трудового права Украины. Автором предложено собственное определение юридических гарантий деятельности Национальной гвардии Украины, их признаков и видов, среди которых выделены общие гарантии, гарантии, связанные с прохождением службы, гарантии защиты, социально-экономические гарантии.
Горбач, Д.О. Юридичні гарантії діяльності Національної гвардії України / Д.О. Горбач // Митна справа. – 2015. - № 5(101). - С. 75-82
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна гвардія України; юридичні гарантії; Национальная гвардия Украины; юридические гарантии; National Guard of Ukraine; legal guarantees