Особливості життєстійкості студентів - Маннапова, К. Р.; Mannapova, K. R. (Особистість, сім’я і суспільство: питання педагогіки та психології : збірник тез наукових робіт учасників Міжнародної науково-практичної конференції (м. Львів, Україна, 23-24 листопада 2018 року). — Львів, Громадська організація «Львівська педагогічна спільнота, 2018. — С. 100 -102, 2018)
В статті розглянуто останні дослідження життєстійкості студентів. Обґрунтувано вплив життєстійкості на підвищення самоефективності особистості студента. Зазначено вплив стресогенних факторів на основні компоненти життєстійкості. В статье рассмотрены последние исследования жизнестойкости студентов. Обосновано влияние жизнестойкости на повышение самоэффективности личности студента. Отмечено влияние стрессогенных факторов на основные компоненты жизнестойкости. The article examines recent studies of students' hardiness. The influence of vitality on self-efficacy of the student's personality is substantiated. The influence of stress factors on the main components of hardiness is noted.
Маннапова, К. Р. Особливості життєстійкості студентів // Особистість, сім’я і суспільство: питання педагогіки та психології : зб. тез наук. робіт учасників Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Львів, 23-24 листоп. 2018 р.). — Львів, Громадська організація «Львівська педагогічна спільнота, 2018. — С. 100-102
Keywords: життєстійкість; жизнестойкость; hardiness; залученість; прийняття ризику; студент; commitment; challenge; student; вовлеченность; принятие риска; студенти