Визначення та особливості структури процесуальних норм права - Погрібний, І. М.; Pohribnyi, I. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2008. – Вип. 43. – С. 15-19, 2008)
Розглянуто різновиди процесуальних норм (організаційні, процедурні та власне процесуальні) тісно пов'язані між собою й відображають процес реалізації матеріальних норм, зокрема, вирішення правових спорів. Надано практичні рекомендації щодо визначення та особливостей структури процесуальних норм права. Рассмотрены разновидности процессуальных норм (организационные, процедурные и собственно процессуальные) тесно связаны между собой и отражают процесс реализации материальных норм, в частности, решения правовых споров. Даны практические рекомендации по определению и особенностей структуры процессуальных норм права. The types of procedural norms (organizational, procedural and procedural ones in particular) are closely linked and reflect the process of implementation of substantive rules, in particular, the resolution of legal disputes. Practical recommendations are given regarding the definition and features of the structure of procedural rules of law.
Погрібний, І. М. Визначення та особливості структури процесуальних норм права / І. М. Погрібний // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2008. – Вип. 43. – С. 15-19.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Держава і право. State and Law. Государство и право; процесуальні норми; процессуальные нормы; procedural rules; правові спори; legal disputes; правовые споры