Деякі питання тактики огляду місця події при розслідуванні окремих злочинів проти довкілля - Книженко, С. О.; Knyzhenko, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1944-4256 (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 44-47, 2002)
Досліджено проблеми слідчого огляду місця події при розслідуванні злочинів проти довкілля, зокрема - забруднення атмосферного повітря, порушення правил охорони вод. Огляд місця подіїї сприяє встановленню низки обставин, пов’язаних з розслідуваною подією, а саме; зони, джерела, слідів, наслідків, причин та умов, що сприяли забрудненню, та ін. The problems of the investigative inspection of the scene during the investigation of crimes against the environment, in particular - air pollution, violation of water protection rules, have been studied. An inspection of the scene helps to establish a number of circumstances related to the event under investigation, namely; areas, sources, traces, consequences, causes and conditions that contributed to the pollution, and others. Исследованы проблемы следственного осмотра места происшествия при расследовании преступлений против окружающей среды, в частности - загрязнение атмосферного воздуха, нарушение правил охраны вод. Обзор места происшествия способствует установлению ряда обстоятельств, связанных с расследуемым событием, а именно; зоны, источники, следов, последствий, причин и условий, способствовавших загрязнению, и др.
Some questions of tactics of inspection of a scene at investigation of separate crimes against environment
Некоторые вопросы тактики осмотра места происшествия при расследовании отдельных преступлений против окружающей среды
Книженко, С. О. Деякі питання тактики огляду місця події при розслідуванні окремих злочинів проти довкілля / С. О. Книженко // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 44-47.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; розслідування злочинів; расследование преступлений; crime investigation; злочини проти довкілля; преступления против окружающей среды; crimes against the environment; тактика огляду місця події; тактика осмотра места происшествия; scene inspection tactics