Право на утримання вагітної жінки - Єрьоміна, Д. І.; Yeromina, D. I. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 17 травн. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 218-220, 2023)
Відзначено, що деякі положення та норми Сімейного Кодексу України потребують перегляду та редагування, тому що не сприяє здійснення вагітною жінкою свого права на утримання від свого чоловіка.

It was noted that some provisions and norms of the Family Code of Ukraine need to be revised and edited, because it does not help a pregnant woman to exercise her right to support herself from her husband.

Отмечено, что некоторые положения и нормы Семейного Кодекса Украины нуждаются в пересмотре и редактировании, потому что не способствует осуществлению беременной женщиной своего права на содержание от мужа.
Keywords: сімейні правовідносини; family legal relations; семейные правоотношения; вагітна жінка; pregnant woman; беременная женщина; права вагітної жінки; rights of a pregnant woman; права беременной женщины; утримання; maintenance; содержание; чоловік; husband; муж