Кримінологічна інформація - Фіалка, М. І.; Fialka, M. I. (Українська кримінологічна енциклопеді. - Харків – Київ: Золота миля, 2017. - С. 341–342, 2017)
В публікації розкривається зміст терміну «кримінологічна інформація». Аналізуються вимоги та джерела кримінологічної інформації. Визначаються види кримінологічної інформації та розкривається їх зміст.

This publication reveals the meaning of the term "criminological information". Analyzed requirements and criminological sources of information. Identify the types of criminological information and reveals their meaning.

В публикации раскрывается содержание термина «криминологическая информация». Анализируются требования и источники криминологической информации. Определяются виды криминологической информации, раскрывается их содержание.
Keywords: кримінологічна інформація; криминологическая информация; criminological information