Професійна компетентність шкільного офіцера поліції як юридична та психологічна проблема - Ларіонова, І. Т.; Larionova, I. T.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7006-6476 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 квіт. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 299 - 301, 2019)
Розкрито необхідність та доцільність приведення поліції ювенальної превенції до європейських стандартів. Зазначено шлях започаткування масштабного проекту «Шкільний офіцер поліції», який покликаний вирішити проблеми ювенальної превенції й сприяти успішній соціалізації дітей та учнівської молоді.

The necessity and expediency of bringing the police of juvenile prevention to European standards is revealed. The way of initiating a large-scale project "School police officer" has been determined, which is designed to solve the problems of juvenile prevention and contribute to the successful socialization of children and young students.

Раскрыта необходимость и целесообразность приведения полиции ювенальной превенции к европейским стандартам. Определен путь начинания масштабного проекта «Школьный офицер полиции», который призван решить проблемы ювенальной превенции и способствовать успешной социализации детей и учащейся молодежи.
Ларіонова І. Т. Професійна компетентність шкільного офіцера поліції як юридична та психологічна проблема / І. Т. Ларіонова // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2019. - С. 299 - 301.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; Кримінологія. Criminology. Криминология; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; проект «Шкільний офіцер поліції»; ювенальна превенція; проект «Школьный офицер полиции»; ювенальная превенция; project "School police officer"; juvenile prevention