Оскарження рішення про притягнення працівника до дисциплінарної відповідальності в комісії по трудових спорах - Грищенко, Р. С.; Hryshchenko, R. S. (Прикарпатський юридичний вісник. - 2015. - Вип. 3 (9), т. 3. - С. 45-49, 2015)
Розглянуто процедуру оскарження рішення про притягнення працівника до дисциплінарної відповідальності в комісії по трудових спорах. Наголошено, що правові засади позасудової форми захисту мають цілий ряд недоліків і прогалин, що дає суттєві підстави сумніватися в її спроможності забезпечувати об’єктивне та неупереджене вирішення скарг на рішення роботодавців про притягнення працівників до зазначеної відповідальності. The procedure for appealing the decision to bring an employee to disciplinary responsibility in the commission on labor disputes is considered. It is emphasized that the legal basis of out-of-court protection has a number of shortcomings and gaps, which gives good reason to doubt its ability to ensure an objective and impartial resolution of complaints against employers' decisions to prosecute employees. Рассмотрена процедура обжалования решения о привлечении работника к дисциплинарной ответственности в комиссии по трудовым спорам. Отмечено, что правовые принципы внесудебной формы защиты имеют ряд недостатков и пробелов, что дает существенные основания сомневаться в ее способности обеспечивать объективное и беспристрастное решение жалоб на решение работодателей о привлечении работников к указанной ответственности.
Appeal against the decision to bring the employee to disciplinary liability in the commission on labor disputes
Обжалование решения о привлечении работника к дисциплинарной ответственности в комиссии по трудовым спорам
Грищенко, Р. С. Оскарження рішення про притягнення працівника до дисциплінарної відповідальності в комісії по трудових спорах / Р. С. Грищенко // Прикарпатський юридичний вісник. - 2015. - Вип. 3 (9), т. 3. - С. 45-49.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; трудові спори; трудовые споры; labor disputes; дисциплінарна відповідальність; дисциплинарная ответственность; disciplinary responsibility; комісія по трудових спорах; комиссия по трудовым спорам; commission on labor disputes; оскарження рішення; обжалование решения; appeal against the decision; працівник; работник; employee; роботодавець; работодатель; employer; захист прав; защита прав; protection of rights; притягнення працівника до дисциплінарної відповідальності; трудові правовідносини; трудовые правоотношения; labor legal relations