Конфліктологічна компетентність майбутніх офіцерів запасу як фактор раціональної поведінки у конфліктній ситуації - Тюріна, В. О.; Tyurina, V. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-2308-1977 (Інноваційна педагогіка. - 2019. - Вип. 16, т. 1. - С. 149-152, 2019)
Визначено залежність між рівнем сформованості конфліктологічної компетентності як професійно значущої якості особистості курсантів – майбутніх офіцерів запасу й умінням раціонально поводитися у конфліктній ситуації.

The relationship between the level of formation of conflict-related competence as a professionally significant personality quality of cadets - future reserve officers and the ability to behave rationally in a conflict situation is determined.

Определена зависимость между уровнем сформированности конфликтологической компетентности как профессионально значимого качества личности курсантов – будущих офицеров запаса и умением рационально вести себя в конфликтной ситуации.
Conflict competence of future reserve officers as a factor of rational behavior in a conflict situation
Тюріна, В. О. Конфліктологічна компетентність майбутніх офіцерів запасу як фактор раціональної поведінки у конфліктній ситуації / Тюріна В. О. // Інноваційна педагогіка. - 2019. - Вип. 16, т. 1. - С. 149-152. - DOI: https://doi.org/10.32843/2663-6085- 2019-16-1-30.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; офіцери запасу; reserve officers; офицеры запаса; конфліктна ситуація; conflicting situation; конфликтная ситуация; конфліктологічна компетентність; conflict competence; конфликтологическая компетентность; курсанти; cadets; курсанты; стиль поведінки у конфліктній ситуації; behavior style in a conflict situation; стиль поведения в конфликтной ситуации; суб’єктивний контроль; subjective control; субъективный контроль