Поняття й ознаки адміністративного судочинства та місце у ньому письмового провадження - Роженко, Д. В.; Rozhenko, D. V. (Форум права. – 2013. – № 1. – С. 831–836, 2013)
Досліджено причини запровадження в Україні адміністративного судочинства, розглянуто його ознаки та на їх основі запропоновано авторське визначення адміністративного судочинства. Розкрито сутність письмового провадження, визначено його як одну з форм провадження адміністративного судочинства та наведено обґрунтування щодо необхідності поширення застосування такого порядку вирішення публічно-правових спорів.

The reasons of the introduction of administrative procedure in Ukraine are researched, its signs are considered and on their basics the author's definition of the administrative procedure is proposed. The essence of the written proceedings is disclosed, it is defined as a form of administrative procedure and foundations of further spread of the use of such order of resolution of public-law disputes is provided.

Исследованы причины введения в Украине административного судопроизводства, рассмотрены его признаки и на их основе предложено авторское определение административного судопроизводства. Раскрыта сущность письменного производства, определено его как одну из форм осуществления административного судопроизводства и приведены обоснования дальнейшего распространения применения такого порядка решения публично-правовых споров.
The concept and signs of administrative procedure and place in it written proceedings
Понятие и признаки административного судопроизводства и место в нем письменного производства
Роженко, Д. В. Поняття й ознаки адміністративного судочинства та місце у ньому письмового провадження [Електронний ресурс] /Д. В. Роженко // Форум права. — 2013. — № 1. — С. 831-836. — Режим доступу: http://archive.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2013-1/13rdvnpp.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративне судочинство; административное судопроизводство; administrative proceedings; письмове провадження; письменное производство; written proceedings; поняття; понятие; concept