Сучасна підготовка з домедичної допомоги працівників служб порятунку - Гончарук, О.; Кушніренко, Р. О.; Kushnirenko, R. O. (Сучасні стандарти підготовки з домедичної допомоги працівників правоохоронних органів, оперативно-рятувальних служб та військовослужбовців : матеріали Міжнар. круглого столу (м. Одеса, 2 черв. 2023 р.). - Одеса : ОДУВС, 2023. - С. 59-62, 2023)
Актуальність даної теми полягає у тому, що у сучасному світі завдяки зростаючій кількості небезпечних ситуацій різного характеру та катастроф, які сталися в останні роки, необхідність у наданні домедичної допомоги працівниками правоохоронних органів, рятувальних служб та військовослужбовцями стала надзвичайно високою.

The relevance of this topic lies in the fact that in the modern world, thanks to the growing number of dangerous situations of various nature and disasters that have occurred in recent years, the need to provide first aid by law enforcement officers, rescue services and military personnel has become extremely high.

Актуальность данной темы заключается в том, что в современном мире благодаря растущему количеству опасных ситуаций различного характера и катастроф, произошедших в последние годы, необходимость в оказании медицинской помощи работниками правоохранительных органов, спасательных служб и военнослужащими стала чрезвычайно высокой.
Keywords: Україна; правоохоронні органи; домедична допомога; Ukraine; law enforcement agency; pre-medical assistance; Украина; правоохранительные органы; домедицинская помощь