Конституція 1996 року як правове втілення євроінтеграційних прагнень українського народу - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Конституція 1996 року: Україна в системі координат європейського конституціоналізму: міжнар. наук.-практ. конф. з нагоди 25-ї річниці Конституції України (м. Київ, 24 черв. 2021 р.): у 2-х ч. – Київ, 2021. – Ч. 2. – С. 275-278, 2021)
Зазначено, що євроінтеграційні прагнення України, їх юридичне оформлення стануть можливими лише за умов проведення політичних і економічних реформ, реформ, пов’язаних із боротьбою з корупцією, олігархією, державною монополією.

It is noted that the European integration aspirations of Ukraine, their legal registration will be possible only under the conditions of political and economic reforms, reforms related to the fight against corruption, oligarchy, state monopoly.

Отмечено, что евроинтеграционные стремления Украины, их юридическое оформление станут возможны только при проведении политических и экономических реформ, реформ, связанных с борьбой с коррупцией, олигархией, государственной монополией.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Історія. History. История; Конституція України; Конституция Украины; Constitution of Ukraine; європейські стандарти; европейские стандарты; European standards; Європейський Союз; Европейский Союз; European Union; європейська інтеграція; европейская интеграция; European integration