Тимчасове затримання транспортних засобів як вид превентивного поліцейського заходу - Юшкевич, О. Г.; Iushkevych, O. G.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0024-6070 (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблем: матеріали круглого столу(м. Харків, 27 жовт. 2017 р.). - Харків, ХНУВС, 2017)
Визначено особливості застосування тимчасового затримання транспортних засобів як виду превентивного поліцейського заходу The features of the use of temporary arrest of vehicles as a kind of preventive police action are determined Определены особенности применения временного задержания транспортных средств как вида превентивного полицейского мероприятия
Юшкевич О.Г. Тимчасове затримання транспортних засобів як вид превентивного поліцейського заходу / О.Г. Юшкевич // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблем: матеріали круглого столу(м. Харків, 27 жовт. 2017 р.). - Харків, ХНУВС, 2017.
Keywords: превентивні заходи; адміністративне правопорушення; поліція; транспортний засіб; preventive measure; administrative offense; police; vehicle; превентивне меры; административное правонарушение; полиция; транспортное средство