Курс лекцій з юридичної деонтології : навчальний посібник - Логвиненко, І. А.; Lohvynenko, I. A.; Невзоров, І. Л.; Nevzorov, I. L.; Логвиненко, Є. С.; Lohvynenko, Ye. S.; Бурдін, М. Ю.; Burdin, M. Yu.; Юшкевич, О. Г.; Iushkevych, O. G.; Загуменна, Ю. О.; Zagumenna, Yu. O.; et al. (Харків : ХНУВС, 2022. – 184 с., 2022)
Навчальний посібник підготовлено відповідно до стандартів вищої професійної освіти в Україні. Враховуючи новітні здобутки науковців та зміни у вітчизняному законодавстві, розкрито основні теми навчальної дисципліни «Юридична деонтологія», головне призначення якої полягає в ознайомленні здобувачів вищої юридичної освіти з вимогами та критеріями, яким має відповідати юрист у своїй професійній діяльності. Навчальний посібник підготовлено у форматі лекцій, теми яких відповідають навчальній програмі. Матеріал викладено у доступній для розуміння формі, з контрольними питаннями до кожної теми, рекомендованою літературою та глосарієм. Для науковців, викладачів, здобувачів вищої освіти, юристів-практиків широкого загалу читачів.

The study guide was prepared in accordance with the standards of higher professional education in Ukraine. Taking into account the latest achievements of scientists and changes in domestic legislation, the main topics of the academic discipline "Legal deontology" are revealed, the main purpose of which is to acquaint students with higher legal education with the requirements and criteria that a lawyer must meet in his professional activity. The study guide is prepared in the format of lectures, the topics of which correspond to the curriculum. The material is presented in an accessible form, with control questions for each topic, recommended literature and a glossary. For scientists, teachers, students of higher education, practicing lawyers and a wide readership.

Учебное пособие подготовлено в соответствии со стандартами высшего профессионального образования в Украине. Учитывая новейшие достижения ученых и изменения в отечественном законодательстве, раскрыты основные темы учебной дисциплины «Юридическая деонтология», главное предназначение которой состоит в ознакомлении соискателей высшего юридического образования с требованиями и критериями, которым должен отвечать юрист в своей профессиональной деятельности. Учебное пособие подготовлено в формате лекций, темы которых соответствуют обучающей программе. Материал изложен в доступной для понимания форме, с контрольными вопросами по каждой теме, рекомендованной литературой и глоссарием. Для ученых, преподавателей, соискателей высшего образования, практикующих юристов широкой общественности читателей.
навчальний посібник
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Навчальні видання. Educational edition. Учебные издания; Україна. Ukraine. Украина; юридична деонтологія як навчальна дисципліна; юридична деонтологія; юридична освіта; юридична наука; юридична професія; культура юриста; юридичний конфлікт; міжнародні стандарти професійної діяльності юристів; юридическая деонтология как учебная дисциплина; юридическая деонтология; legal deontology as an educational discipline; legal deontology; legal education; юридическое образование; юридическая наука; legal science; legal profession; юридическая профессия; culture of a lawyer; legal conflict; юридический конфликт; международные стандарты профессиональной деятельности юристов; international standards of professional activity of lawyers