Відповідність національного законодавства з питань захисту дітей Факультативному протоколу Конвенції ООН про права дитини - Гайдай-Бандурка, І. А.; Haidai-Bandurka, I. A. (Європейські перспективи. – 2014. – № 4. – С. 86-90, 2014)
У статті проводиться порівняльно-правовий аналіз відповідності українського законодавства положенням Факультативного протоколу до Конвенції ООН щодо торгівлі дітьми, дитячої проституції і дитячої порнографії стосовно попередження таких злочинів.

The article provides a comparative legal analysis of the compliance of Ukrainian legislation with the provisions of the Optional Protocol to the UN Convention on Trafficking in Children, Child Prostitution and Child Pornography with regard to the prevention of such crimes.

В статье сделан сравнительно-правовой анализ украинского законодательства положениям Факультативного протокола к Конвенции ООН о правах ребенка относительно торговли детьми, детской проституции и детской порнографии и предупреждения таких преступлений.
Гайдай-Бандурка, І. А. Відповідність національного законодавства з питань захисту дітей Факультативному протоколу Конвенції ООН про права дитини // Європейські перспективи. – 2014. – № 4. – С. 86-90.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Міжнародне право .International Law. Международное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; порівняльно-правовий аналіз; сравнительно-правовой анализ; comparative and legal analysis; захист прав дитини; защита прав ребенка; protection of the rights of the child; законодавство; законодательство; legislation; дитяча проституція; детская проституция; child prostitution; дитяча порнографія; детская порнография; child pornography; торгівля дітьми; торговля детьми; child trafficking; попередження злочинів; предупреждение преступлений; crime prevention