Практикум з іноземної мови професійного спрямування - Самойлова, Ю. І.; Samoilova, Yu. I. (Харківський національний університет внутрішніх справ, Сумська філія, 2025)
Практикум з іноземної мови професійного спрямування призначений для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 Право (поліцейські) та 262 Правоохоронна діяльність (поліцейські), які вивчають іноземну мову як засіб професійної комунікації. Практикум містить лексичні та граматичні завдання з тем «Asking for and giving directions»; «Traffic control»; «Equipment of police officers»; «Assault. Body injuries. Providing first aid»; «Describing appearance», передбаченими освітньо-професійною та робочою програмою. Посібник може бути використаний як для аудиторної роботи під керівництвом викладача, так і для самостійного навчання.

The professional foreign language practicum is intended for higher education students majoring in 081 Law (police) and 262 Law Enforcement (police) who study a foreign language as a means of professional communication. The practicum contains lexical and grammatical tasks on the topics «Asking for and giving directions»; «Traffic control»; «Equipment of police officers»; «Assault. Body injuries. Providing first aid»; «Describing appearance», provided for by the educational-professional and work program. The manual can be used both for classroom work under the guidance of a teacher and for independent study.
Keywords: Україна; Навчальні видання. Educational edition. Учебные издания; іноземна мова професійного спрямування; право; правоохоронна діяльність; самостійне вивчення; аудиторна робота; foreign language for professional purposes; law; law enforcement; independent study; classroom work