До питання про конвалідацію нікчемних правочинів - Погребняк, О. С.; Pohrebniak, O. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3863-5530 (Наше право. - 2015. - № 3. - С. 140-144, 2015)
Розглянута актуальна правова проблема визнання угод дійсними в Україні.

The paper focuses on the legal issue of convalidation of valid legal deals in Ukraine.

Рассмотрена актуальная правовая проблема признания сделок действительными в Украине.
Погребняк, О. С. До питання про конвалідацію нікчемних правочинів / О. С. Погребняк // Наше право. - 2015. - № 3. - С. 140-144.
Погребняк О. С. "До питання про конвалідацію нікчемних правочинів." Наше право 3 (2015): 140-144.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; угода; конвалідація; способи судового захисту; сделки; конвалидиция; ничтожность сделки; нікчемність правочину; convalidation of deals; deals