Криміналістична профілактика злочинів проти правосуддя - Книженко, С. О.; Knyzhenko, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1944-4256 (Вісник Національної академії прокуратури України. - 2015. - № 1(39). - С. 74–78, 2015)
Розглянуто складові криміналістичної профілактики злочинів проти правосуддя. Визначено об’єкти та суб’єкти такої профілактики. Розкрито причини й умови, що сприяють вчиненню злочинів проти правосуддя, та запропоновано способи вдосконалення слідчої профілактики.

Consider the components of forensic prevention of crimes against justice. Defined objects and subjects of such prophylaxis. The causes and conditions conducive to the commission of crimes against justice. Outlined ways to improve the investigation of prevention.

Рассмотрены составляющие криминалистической профилактики преступлений против правосудия. Определены объекты и субъекты такой профилактики, причины и условия, способствующие совершению преступлений против правосудия, предложены способы совершенствования следственной профилактики.
Криминалистическая профилактика преступлений против правосудия
Criminalistic prevention of crimes against justice
Книженко, С. Криміналістична профілактика злочинів проти правосуддя / Світлана Книженко // Вісник Національної академії прокуратури України. - 2015. - № 1(39). - С. 74–78.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; злочини проти правосуддя; криміналістична профілактика злочинів; криміналістична методика; розслідування злочинів; crimes against justice; forensic crime prevention; criminal procedure; investigation of crimes; преступления против правосудия; криминалистическая профилактика преступлений; криминалистическая методика; расследование преступлений