Свобода пересування - Сердюк, О. О.; Serdiuk, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5733-6432; ResearcherID: I-5924-2016; Scopus Author ID: 56857350300 (Стан захищеності прав, основних свобод і соціальних гарантій працівників ОВС України: аналітичний звіт за результатами соціологічного дослідження [: моногр.]. - Київ: Агенство "Україна", 2008. - С. 34-37, 2008)
Автором проведене соціологічне дослідження серед працівників міліції можливості вільного пересування країною та вільного пересування за кордон.

Автором проведено социологическое исследование среди работников милиции возможности свободного передвижения по стране и свободного передвижения за границу.
Сердюк, О. О. Свобода пересування / Сердюк О. О. // Стан захищеності прав, основних свобод і соціальних гарантій працівників ОВС України: аналітичний звіт за результатами соціологічного дослідження [: моногр.] / Свєженцева Ю. О., Бєлоусов Ю. Л., Кобзін Д. О., Сердюк О. О.; за заг. ред. К.Б. Левченко; МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, Н.-д. лаб. соц. та психол. роботи в ОВС. - Київ: Агенство "Україна", 2008. - С. 34-37.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Монографії. Monographs. Монографии; Україна. Ukraine. Украина; свобода пересування; свобода передвижения; соціологічний моніторинг; социологический мониторинг; monitoring; социологические исследования; соціологічні дослідження; моніторинг; мониторинг; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; працівник міліції; сотрудник милиции; militia