Суспільно-політичні настрої слобожан: березень – квітень 2014 року - Рущенко, І. П.; Rushchenko, I. P.; Сердюк, О. О.; Serdiuk, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5733-6432 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2014. – № 2 (65). – С. 252-260, 2014)
Дослідження побудовано на даних опитування жителів Харкова та Харківської області, що проводилося у березні – квітні 2014 р. за підтримки Харківської обласної державної адміністрації. Дані опитування засвідчують, що Слобожанщина за світосприйняттям населення є невід’ємною частиною України – абсолютна більшість опитаних не припускає дезінтеграції країни. Проте у суспільно-політичних настроях присутня і ідея федеративного устрою. This article is based on a survey of residents of Kharkiv city and Kharkiv region (this region self-named Slobozhanschina), conducted by sociologists of Kharkiv National University of Internal Affairs in March – April 2014, with the support of Kharkiv Regional State Administration. Исследование построено на данных опроса жителей Харькова и Харьковской области, проведённого в марте – апреле 2014 г. при поддержке Харьковской областной государственной администрации. Данные опроса свидетельствуют, что Слобожанщина по мировосприятию населения является неотъемлемой частью Украины – абсолютное большинство опрошенных не допускают дезинтеграции страны. Однако в общественно-политических настроениях присутствует и идея федеративного устройства.
Social and political attitudes of Slobozhanschina: March – April 2014
Социально-политические настроения слобожан: март – апрель 2014 года
Рущенко, І. П. Суспільно-політичні настрої слобожан: березень – квітень 2014 року / І. П. Рущенко, О. О. Сердюк // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2014. – № 2 (65). – С. 252-260.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; соціологічне опитування; социологический опрос; survey; суспільно-політичні настрої; социально-политические настроения; social and political attitudes; політична активність; политическая активность; political activity; респонденти; респонденты; respondents; Харківська область; Харьковская область; Kharkiv region