Економічна безпека суб’єктів господарювання в умовах пандемії COVID-19: характеристика загроз - Суворов, Н. О.; Suvorov, N. O. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 233 - 234., 2020)
В статті зазначається, що загрози економічній безпеці суб’єктів господарювання, які спричинені введенням протиепідемічного карантину, мають об’єктивний характер, пов’язані з форс-мажорними обставинами, виникли раптово і не могли бути передбачені. Оскільки карантин є адміністративним заходом державного регулювання, держава має розділити з суб’єктами господарювання ті втрати, що вони понесли у зв’язку з його введенням. В статье отмечается, что угрозы экономической безопасности субъектов хозяйствования, вызванные введением противоэпидемического карантина, имеющих объективный характер, связанные с форс-мажорными обстоятельствами возникли внезапно и не могли быть предусмотрены. Поскольку карантин является административной мерой государственного регулирования, государство должно разделить с субъектами хозяйствования потери, которые они понесли в связи с его введением. The article states that the threats to the economic security of economic entities that are caused introduction of anti-epidemic quarantine, are objective in nature, related to force majeure, arose suddenly and could not be foreseen. Because quarantine is an administrative measure of state regulation, the state must divide with business entities the losses they have incurred in connection with its introduction.
Суворов Н. О. Економічна безпека суб’єктів господарювання в умовах пандемії COVID-19: характеристика загроз / Н. О. Суворов // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 233 - 234.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; пандемія; COVID-19; суб’єкти господарювання; карантин; пандемия; субъекты хозяйствования; pandemic; business entities; quarantine