Психологічні складові фінансової діяльності - Євдокімова, О. О.; Yevdokimova, O. O.; Топоркова, І. В.; Toporkova, I. V.; Olena Yevdokimova (Проблеми екстремальної та кризової психології. - 2013. - Вип. 14, ч. 2. - С. 89-97, 2013)
У статті досліджено психологічні складові економічної та, зокрема, фінансової діяльності. Визначено психологічні чинники, що впливають на успішність фінансової діяльності. Розглянуто особливості і „комплекси” фінансової поведінки.

The article examines the psychological components of economic and, in particular, financial activity. Psychological factors affecting the success of financial activities are determined. Peculiarities and "complexes" of financial behavior are considered.

В статье исследованы психологические составляющие экономической и, в частности, финансовой деятельности. Определены психологические факторы, влияющие на успешность финансовой деятельности. Рассмотрены особенности и "комплексы" финансового поведения.
Keywords: фінансова діяльність; financial activity; финансовая деятельность; фінансова поведінка; financial behavior; финансовое поведение; психологічні чинники; psychological factors; психологические факторы; психологія фінансів; psychology of finance; психология финансов; психологія споживача; consumer psychology; психология потребителя; психологія накопичення; psychology of accumulation; психология накопления