Поняття кінологічного забезпечення - Селюков, В. С.; Seliukov, V. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6690-6484 (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 420-421, 2019)
У тезах доповіді розтлумачено зміст поняття кінологічного забезпечення на прикладі діяльності Національної поліції. Наведено два розуміння вищевказаного поняття та визначено авторське поняття даного терміну. The contents of the report explain the content of the concept of dog support on the example of National Police activities. Two understandings of the above concept are given and the author's concept of the term is defined. В тезисах доклада разъяснено содержание понятия кинологического обеспечения на примере Национальной полиции. Приведены два понимания вышеуказанного понятия и определено авторское понятие данного термина.
Селюков В.С. Поняття кінологічного забезпечення / Вадим Сергійович Селюков // Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 420-421.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; службова кінологія; служебная кинология; service dog training; К9 service; кінологічне забезпечення; кинологическое обеспечение; support; поняття; понятие; concept