Ризики торгівлі людьми в контексті війни Росії проти України - Швець, Д. В.; Shvets, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1999-9956 (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 трав. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 13-14, 2022)
Приділено увагу одним із пріоритетних питань, які потребують прискіпливої уваги правоохоронних органів, а саме виявленню, фіксацію та належному юридичному супроводженню розслідування злочинів, пов’язаних із торгівлею людьми.

Attention is paid to the detection, recording and proper legal support of the investigation of crimes related to human trafficking.

Уделено внимание одним из приоритетных вопросов, требующих пристального внимания правоохранительных органов, а именно выявлению, фиксации и надлежащему юридическому сопровождению расследования преступлений, связанных с торговлей людьми.
Швець, Д. В. Ризики торгівлі людьми в контексті війни Росії проти України / Швець Дмитро Володимирович // Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека» ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 13-14.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; торгівля людьми; торговля людьми; human trafficking; агресія Російської Федерації; агрессия Российской Федерации; aggression of the Russian Federation; мігранти; населення, постраждале від війни; українці; насильницьке переміщення громадян України; migrants; population affected by the war; Ukrainians; forcible displacement of citizens of Ukraine; мигранты; население, пострадавшее от войны; украинцы; насильственное перемещение граждан Украины