Деякі міркування щодо спадкування частки у праві спільної сумісної власності - Кухарєв, О. Є.; Kukhariev, O. Ye. (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. 99-й річниці від дня народження О. А. Пушкіна (м. Вінниця, 24 трав. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 58-61, 2024)
Розглянуто проблемні аспекти щодо спадкування частки у праві спільної сумісної власності.

Problematic aspects regarding the inheritance of a share in the right of joint co-ownership are considered.

Рассмотрены проблемные аспекты наследования доли в праве совместной собственности.
Keywords: спадщина; heritage; наследство; спадкування частки; share inheritance; наследование доли; право спільної сумісної власності; right of joint co-ownership; право общей совместной собственности