Нормативно-правові засади реалізації обов’язків прокуратури України - Рибалка, Н. О.; Rybalka, N. O. (Форум права. – 2013. – № 1. – С. 817-821, 2013)
Визначена сутність, цілі та завдання реалізації обов’язків органами прокуратури України, надані пропозиції щодо удосконалення діяльності органів прокуратури.

Determined by the nature, objectives and tasks of the duties of bodies of Office of Public Prosecutor of Ukraine are given suggestions for improvement of the prosecution.

Определена сущность, цели и задания реализации обязанностей органами прокуратуры Украины, даны предложения по усовершенствованию деятельности органов прокуратуры.
Regulatory and Legal Principles of the Duties of the Prosecutor's Office of Ukraine
Нормативно-правовые принципы реализации обязанностей прокуратуры Украины
Рибалка, Н. О. Нормативно-правові засади реалізації обов’язків прокуратури України [Електронний ресурс] / Н. О. Рибалка // Форум права. – 2013. – № 1. – С. 817-821. – Режим доступу: http://archive.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2013-1/13rnoopu.pdf.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи прокуратури; органы прокуратуры; prosecutor’s office agencies; прокуратура; обов'язки; обязанности; duties