Законодавство зарубіжних країн у сфері кримінально-правової охорони трудових прав людини - Павликівський, В. І.; Pavlykivskyi, V. I. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 245-249, 2005)
Вивчено кримінальне законодавство зарубіжних країн про відповідальність за порушення трудових прав людини. Наведен порівняльний досвід встановлення кримінальної відповідальності за посягання на трудові права людини в Україні і законодавстві зарубіжних країн. Изучено уголовное законодательство зарубежных стран об ответственности за нарушение трудовых прав человека. Приведен сравнительный опыт установления уголовной ответственности за посягательство на трудовые права человека в Украине и законодательстве зарубежных стран. The criminal legislation of foreign countries on liability for violation of labor rights has been studied. The comparative experience of criminalizing infringement of labor rights in Ukraine and the legislation of foreign countries is given.
Павликівський, В. І. Законодавство зарубіжних країн у сфері кримінально-правової охорони трудових прав людини / В. І. Павликівський // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 245-249
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; злочини проти трудових прав; преступления против трудовых прав; трудові права людини; трудовые права человека; human rights