Безпечне користування електронною поштою - Валах, Д. О.; Valakh, D. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 трав. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 473-474, 2025)
Досліджено безпеку користування поштовими сервісами. Надано порівняльний аналіз найбільш популярних сервісів: Gmail.com, Ukr.net та Proton Mail. Рекомендовано яким сервісом краще користуватись зі сторони безпеки.

The security of using email services is investigated. A comparative analysis of the most popular services is provided: Gmail.com, Ukr.net and Proton Mail. It is recommended which service is better to use in terms of security.
Keywords: електронна пошта; поштові сервіси; безпека користування; email; postal services; security of use