Критичне мислення як фактор протидії ворожому інформаційно-політичному впливу - Марченко, О. Г.; Marchenko, O. H.; Ольга Марченко (Особистість, суспільство, війна : тези доп. учасників міжнар. психол. форуму (м. Харків, 15 квіт. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 77-79, 2022)
У тезах доповіді розглянуто критичне мислення як фактор протидії ворожому інформаційно-політичному впливу.

The thesis of the report examines critical thinking as a factor in counteracting hostile informational and political influence.

В тезисах доклада рассмотрено критическое мышление как фактор противодействия враждебному информационно-политическому влиянию.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; інформаційно-психологічний вплив; інформаційно-психологічне протиборство; Україна. Ukraine. Украина; Росія; критичне мислення; critical thinking; критическое мышление; информационно-психологическое воздействие; informational and psychological impact; informational and psychological confrontation; информационно-психологическое противоборство