Принципи оцінювання ефективності діяльності органів внутрішніх справ - Лапшина, В. Л.; Lapshina, V. L. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 422-426, 2004)
Проаналізовано принципи оцінювання ефективності діяльності органів внутрішніх справ. Запропоновано низку рекомендацій щодо вирішення зазначених питань. Проанализированы принципы оценки эффективности деятельности органов внутренних дел. Предложен ряд рекомендаций по решению указанных вопросов. The principles of evaluating the effectiveness of the activity of law enforcement agencies are analyzed. A number of recommendations are offered to address these issues.
Лапшина, В. Л. Принципи оцінювання ефективності діяльності органів внутрішніх справ / В. Л. Лапшина // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 422-426.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; принципи; принципы; principles; оцінювання; evaluation; оценивания