Ідентифікація вибухонебезпечних залишків бойових дій. Частина 1 : Інженерні боєприпаси : навчальний посібник - Бамбуляк, М. П.; Bambuliak, M. P.; Боровик, М. О.; Borovyk, M. O.; Євтушок, В. А.; Yevtushok, V. A.; Кучинський, С. А.; Kuchynskyi, S. A.; Ясько, В. А.; Yasko, V. A.; Боровик Микола Олександрович; Сергій Кучинський; et al. (Вінниця : ТВОРИ, 2024. – 264 с., 2024)
Посібник призначений для підрозділів МВС України та інших суб’єктів забезпечення державної безпеки України і має за мету надати допомогу у вивченні та ідентифікації інженерних боєприпасів. Містить систематизоване викладення питань, що стосуються призначення, характеристик, устрою, маркування різноманітних типів інженерних боєприпасів. Посібник може використовуватися в установах, закладах та силових структурах, що здійснюють підготовку (навчання) здобувачів вищої освіти під час вивчення практикоорієнтованих дисциплін.

The manual is intended for units of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine and other subjects of state security of Ukraine and aims to provide assistance in the study and identification of engineering ammunition. Contains a systematic presentation of issues related to the purpose, characteristics, arrangement, marking of various types of engineering ammunition. The guide can be used in institutions, institutions and law enforcement agencies that train (train) higher education applicants during the study of practice-oriented disciplines.

Пособие предназначено для подразделений МВД Украины и других субъектов обеспечения государственной безопасности Украины и имеет целью оказать помощь в изучении и идентификации инженерных боеприпасов. Содержит систематизированное изложение вопросов, касающихся назначения, характеристик, устройства, маркировки различных типов инженерных боеприпасов. Пособие может использоваться в учреждениях, учреждениях и силовых структурах, осуществляющих подготовку (обучение) соискателей высшего образования при изучении практикоориентированных дисциплин.
Keywords: Україна; Навчальні видання. Educational edition. Учебные издания; протитанкові міни; осколкові міни; міни; протитранспортні та об’єктні міни; протипіхотні міни; ідентифікація інженерних боєприпасів; інженерні боєприпаси; протидесантні міни; річкові міни; спеціальні міни та підривники сповільненої дії; маркування вибухонебезпечних предметів; вибухонебезпечні предмети; війна; Ukraine; war; explosive objects; mines; explosive objects mines identification of engineering ammunition; Украина; война; взрывоопасные предметы; мины; идентификация инженерных боеприпасов