Джерела православної релігії як основа виділення суспільно-небезпечних діянь - Олішевський, О. В.; Olishevskyi, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1102-0675 (Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2014. - № 6. - С. 62-73., 2014)
Проаналізовано Священні Писання і Передання в якості визначальних при виділенні суспільно-небезпечних діянь. На основі шести заповідей, що стосуються відносин людей між собою, інших положень Біблії та вчення святих розглянуто походження злочину.

The Holy Scripture and Tradition as determining socially dangerous acts are analysed. Based on the six commandments concerning relations between people, other provisions of the Bible and the saints’ teachings the origin of a crime is considered.

Проанализированы Священные Писания и Предания в качестве определяющих при выделении общественно опасных деяний. На основе шести заповедей, касающихся отношений людей между собой, других положений Библии и учения святых рассмотрено происхождение преступления.
Олішевський, О. В. Джерела православної релігії як основа виділення суспільно-небезпечних діянь / О. В. Олішевський // Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2014. - № 6. - С. 62-73.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; джерела православної релігії; Десять Заповідей; суспільно-небезпечне діяння; право і релігія; Біблія; Священні Писання і Передання; Библия; право и религия; sources of the orthodox religion; Ten Commandments; socially dangerous act; источники православной религии; Десять Заповедей; общественно-опасное деяние; злочин; преступление