Напрямки використання автоматизацованих систем відеодокументування переміщень об'єкта в поліцейскій діяльності - Мордвинцев, М. В.; Mordvyntsev, M. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7674-3164; Хлєстков, О. В.; Khliestkov, O. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8777-8269; Ницюк, С. П.; Nytsiuk, S. P.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8251-642X (Застосування інформаційних технологій у підготовці та діяльності сил правопорядку : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 31жовт. 2018 р.). – Харків : НАНГУ, 2018. – С. 112-113, 2018)
Запропоновано систему відеодокументування переміщень об'єкта в поліцейській діяльності з використанням системи геолокації GSM оператора та GPS навігації.

The system for video documentation the movement of an object in police activities using the GSM operator's geolocation system and GPS navigation is proposed.

Предложена система видеодокументирования перемещений объекта в полицейской деятельности с использованием системы геолокации GSM оператора и GPS навигации.
Мордвинцев, М. В. Напрямки використання автоматизацованих систем відеодокументування переміщень об'єкта в поліцейскій діяльності / М. В. Мордвинцев, О. В. Хлєстков, С. П. Ницюк // Застосування інформаційних технологій у підготовці та діяльності сил правопорядку : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 31жовт. 2018 р.) / МВС України, Харків Нац. акад. Нац. гвардії України. – Харків : НАНГУ, 2018. – С. 112-113.
Keywords: відеоспостереження; відеодокументування; фіксація переміщень; системи геолокації; видеонаблюдение; видеодокументирование; фиксация перемещений; системы геолокации; video surveillance; video documentation; motion capture; geolocation system; Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины