Психологія самотності та проблеми адаптації особистості - Гайдук, Н. С.; Haiduk, N. S. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 45-48, 2020)
Розглянуто проблему психологічної самотності у зв’язку з вимушеною необхідністю перервати соціальні контакти. Досліджено психологічні наслідки соціальної ізоляції та проблеми адаптації особистості. The problem of psychological loneliness due to the forced need to break off social contacts is considered. The psychological consequences of social isolation and the problems of personality adaptation are studied. Рассмотрена проблема психологического одиночества в связи с вынужденной необходимостью прервать социальные контакты. Исследованы психологические последствия социальной изоляции и проблемы адаптации личности.
Гайдук, Н. С. Психологія самотності та проблеми адаптації особистості / Гайдук Наталя Сергіївна // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, ф-т № 6, Каф. соціології та психології. - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 45-48.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; самотність; одиночество; solitude; адаптація особистості; адаптация личности; personality adaptation; ізоляція; изоляция; insulation