Кадрове забезпечення органів внутрішніх справ України: порядок та основні елементи - Клочко, А. М.; Klochko, A. M.; ORCID: http://orcid.org/ 0000-0002-6898-964X (Форум права. – 2014. – № 4. – С. 175–180, 2014)
З’ясовано та обґрунтовано порядок та основні елементи кадрового забезпечення органів внутрішніх справ України. Проаналізовано наслідки недоліків профорієнтаційної діяльності органів внутрішніх справ. Надано пропозиції щодо покращення навчально-виховного процесу в системі професійної підготовки.

Clarified the procedure and substantiated the main elements of the staffing of Internal Affairs of Ukraine. The analysis of the effect of lack of career guidance of the Interior made. The proposals are given to improve the educational process in the system of vocational training.

Выяснен порядок и обоснованы основные элементы кадрового обеспечения органов внутренних дел Украины. Сделан анализ последствий недостатков профориентационной работы органов внутренних дел. Даны предложения для улучшения учебно-воспитательного процесса в системе профессиональной подготовки.
Клочко, А. М. Кадрове забезпечення органів внутрішніх справ України: порядок та основні елементи [Електронний ресурс] / А. М. Клочко // Форум права. – 2014. – № 4. – С. 175–180. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/FP_index.htm_2014_4_32.pdf.
Клочко А. М. "Кадрове забезпечення органів внутрішніх справ України: порядок та основні елементи." Форум права 4 (2014): 175–180.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Україна. Ukraine. Украина; Internal Affairs Agencies of Ukraine; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; кадрове забезпечення; кадровое обеспечение; кадрова політика; кадровая политика; професійний відбір; профессиональный отбор; профорієнтаційна діяльність; профессиональная ориентация; соціально-правовий захист; социально-правовая защита; социальная защита; соціальний захист; кадрове планування; кадровое планирование; staffing system; vocational training; staffing; подготовка кадров; підготовка кадрів