Проблеми і перспективи розвитку підприємництва в Україні - Бондарець, О. М.; Bondarets, О. M.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5294-0155 (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 12 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. льотний коледж, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 677-680., 2022)
Відмічено, що розвиток підприємництва в умовах ринкової трансформації України є основою економічного та соціального розвитку, вирішення соціальних проблем, забезпечення високого рівня життя громадян та подолання бідності. Отмечено, что развитие предпринимательства в условиях рыночной трансформации является основой экономического и социального развития, решения социальных проблем, обеспечения высокого уровня жизни граждан и преодоления бедности. It is noted that the development of entrepreneurship in the conditions of market transformation is the basis of economic and social development, solving social problems, ensuring a high standard of living for citizens and overcoming poverty.
Бондарець О. М. Проблеми і перспективи розвитку підприємництва в Україні / О. М. Бондарець / Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 12 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. льотний коледж, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 677-680.
Keywords: Господарське право. Business Law. Хозяйственное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; підприємництво; предпринимательство; entrepreneurship; розвиток народного господарства; развитие народного хозяйства; development of the national economy; розвиток підприємництва; развитие предпринимательства; entrepreneurship development; підприємницька діяльність; предпринимательская деятельность; entrepreneurial activity; товариства; общества; societies; малі підприємства; малые предприятия; small businesses