Роль державного фінансового контролю в контексті забезпечення фінансової безпеки держави - Ананьєва, Є. А.; Ananieva, Ye. A.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1459-6629 (Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 лют. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 41-45, 2022)
В умовах кризи зростання майже в усіх галузях економіки питання дотримання економічної безпеки України постає досить гостро. Оскільки процес господарської діяльності неможливий без забезпечення його достатнього рівня фінансових ресурсів, особливої уваги потребує фінансова безпека держави.

In the context of the crisis of growth in almost all sectors of the economy, the issue of Ukraine's economic security is quite acute. As the process of economic activity is impossible without ensuring its sufficient level of financial resources, the financial security of the state needs special attention.

В условиях кризиса рост почти во всех отраслях экономики вопрос соблюдения экономической безопасности Украины встает достаточно остро. Поскольку процесс хозяйственной деятельности невозможен без обеспечения достаточного уровня финансовых ресурсов, особого внимания требует финансовая безопасность государства.
Ананьєва, Є. А. Роль державного фінансового контролю в контексті забезпечення фінансової безпеки держави / Євгенія Андріївна Ананьєва // Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 лют. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 41-45.
Keywords: Економіка. Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономика. Экономические науки. Экономическая безопасность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державний фінансовий контроль; государственный финансовый контроль; state financial control; фінансовий контроль; фінансова безпека держави; financial security of the state; финансовая безопасность государства; фінансова безпека