Правові основи забезпечення безпеки суб’єктів, що ведуть кримінальний процес - Третьякова, М. В.; Tretiakova, M. V. (Форум права. – 2010. – № 2. – С. 508–512, 2010)
Розглядаються питання забезпечення безпеки суб’єктів кримінально-процесуальної діяльності, зокрема, які ведуть кримінальний процес. Зосереджується увага на висвітленні проблем правової регламентації забезпечення безпеки працівників суду, правоохоронних органів та їх близьких родичів у кримінальному судочинстві за чинним законодавством України.

The questions of providing of safety of subjects of criminal procedure activity are considered, in particular, which conduct criminal procedure. Attention is concentrated on the problems of legal regulation of providing of safety of employees of court, law enforcement organs and their near relation in a criminal trial in obedience to the working labor legislation of Ukraine.

Рассматриваются вопросы обеспечения безопасности субъектов криминально-процессуальной деятельности, в частности, которые ведут уголовный процесс. Сосредоточивается внимание на освещении проблем правовой регламентации обеспечения безопасности работников суда, правоохранительных органов и их близких родственников в уголовном судопроизводстве согласно действующего законодательства Украины.
Legal Bases of Providing of Safety of Subjects Which Conduct a Criminal Process
Правовые основы обеспечения безопасности субъектов, которые ведут уголовный процесс
Третьякова, М. В. Правові основи забезпечення безпеки суб’єктів, що ведуть кримінальний процес [Електронний ресурс] / М. В. Третьякова // Форум права. – 2010. – № 2. – С. 508–512. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2010- 2/10tmvvkp.pdf.
Третьякова М. В. "Правові основи забезпечення безпеки суб’єктів, що ведуть кримінальний процес." Форум права 2 (2010): 508-512.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суб’єкти, які ведуть кримінальний процес; забезпечення безпеки; субъекты, которые ведут уголовный процесс; обеспечение безопасности