Форми соціального захисту державних службовців в Україні - Безусий, В. В.; Bezusyi, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6452-5672 (Прикарпатський юридичний вісник. – 2019. – Вип. 4 (29), т. 2. – С. 3-7, 2019)
У статті проаналізовано специфіку форм соціального захисту державних службовців в Україні. Наведено особливості норм законодавства у вказаній царині.

The article analyzes the specifics of forms of social protection of civil servants in Ukraine. The peculiarities of the norms of legislation in the specified field are given.

В статье проанализирована специфика форм социальной защиты государственных служащих в Украине. Приведены особенности норм законодательства в указанной сфере.
Forms of social protection of civil servants in Ukraine
Безусий, В. В. Форми соціального захисту державних службовців в Україні / В. В. Безусий // Прикарпатський юридичний вісник. – 2019. – Вип. 4 (29), т. 2. – С. 3-7. - DOI: https://doi.org/10.32837/pyuv.v2i4(29).425.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державні службовці; государственные служащие; government officials; державна служба; государственная служба; public service; соціальний захист; социальная защита; social protection; соціальне забезпечення; социальное обеспечение; social security; законодавство; законодательство; legislation